Nieuws

We moeten eerst de winter nog even door maar de datum voor Fluks Beachkorfbal 2020 is al bekend! 4 juli zal het leukste breedtesport toernooi weer plaatsvinden op het Noordwijkse strand.

Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina

Nog even en je kan je team weer aanmelden! Vanaf 1 maart is de aanmeldpagina beschikbaar.

Toernooi

Korfballen op het strand is heel anders dan we gewend zijn, het zand is mul dus dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie.
Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het toch vooral om de gezelligheid, er wordt dan ook heel wat afgelachen. Tussen de wedstrijden door kun je lekker relaxen op het strand of een duik nemen in de frisse Noordwijkse zee.
Je kan je inschrijven in een van de volgende categorieën: C-aspiranten, B-aspiranten, A-junioren, Senioren & Recreanten.

Na heel wat jaren een compleet verzorgd toernooiweekend inclusief BBQ/Snack, feest en overnachting georganiseerd te hebben gaan we in 2020 terug naar de basis. Door aangescherpte regelgeving en teruglopende inschrijvingen voor de extra's is het niet meer rendabel de vele tijd en energie, die voor de organisatie hiervan nodig is, hierin te steken.

Maar... natuurlijk blijven we jullie een mooie korfbaldag op het strand aanbieden!