Nieuws

Wat was het een mooi toernooi! De uitslagen en standen terugkijken? Dat kan op live.beachkorfbal.eu

Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina

De datum voor Fluks Beachkorfbal 2019 is bekend! Op 29 juni 2019 ontmoeten we je graag op het Noordwijkse strand.

Toernooi

Korfballen op het strand is heel anders dan we gewend zijn, het zand is mul dus dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie.
Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het toch vooral om de gezelligheid, er wordt dan ook heel wat afgelachen. Tussen de wedstrijden door kun je lekker relaxen op het strand of een duik nemen in de frisse Noordwijkse zee.
Je kan je inschrijven in een van de volgende categorieën: C-aspiranten, B-aspiranten, A-junioren, Senioren & Recreanten.