Fluks Beachkorfbal 2020 afgelast!
Helaas hebben wij in verband met de corona-crisis het Fluks Beachkorfbal 2020 moeten aflassen. We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopen jullie in 2021 alsnog te mogen verwelkomen op het Noordwijkse strand!

Blijf op de hoogte, like ons op Facebook en Instagram

Zodra de datum voor het toernooi in 2021 bekend is zullen we dat communiceren via socialmedia en deze website.

Toernooi

Korfballen op het strand is heel anders dan we gewend zijn, het zand is mul dus dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie.
Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het toch vooral om de gezelligheid, er wordt dan ook heel wat afgelachen. Tussen de wedstrijden door kun je lekker relaxen op het strand of een duik nemen in de frisse Noordwijkse zee.
Je kan je inschrijven in een van de volgende categorieën: C-aspiranten, B-aspiranten, A-junioren, Senioren & Recreanten.