Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina

Wat was het een mooi toernooi! De uitslagen en standen terugkijken? Dat kan op live.beachkorfbal.eu

Toernooi

Korfballen op het strand is heel anders dan we gewend zijn, het zand is mul dus dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie.
Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het toch vooral om de gezelligheid, er wordt dan ook heel wat afgelachen. Tussen de wedstrijden door kun je lekker relaxen op het strand of een duik nemen in de frisse Noordwijkse zee.
Je kan je inschrijven in een van de volgende categorieën: C-aspiranten, B-aspiranten, A-junioren, Senioren & Recreanten.

Onbeperkt snacken

Na het sportieve gedeelte op het strand verplaatsen we ons naar het Fluks terrein om lekker te snacken. Op het terras wordt er nagepraat en kun je alvast in de sfeer komen voor de feestavond.
Reserveer bij het inschrijven je snackkaarten en je kunt tussen 18:00 en 20:00 uur onbeperkt snacken!

Oktoberfest

Het beste van oktober in de zomer.
Oktoberfest vieren wij gewoon in juni! Lederhosen, Dirndls, Pretzels en Duitse Schlagers je gaat het allemaal meemaken tijdens het feest in het omgebouwde clubhuis. Kom als team in je mooiste Oktoberfest outfit en win de snacktickets voor je hele team terug! *

*De organisatie kiest het leukst verklede team, maximaal 8 personen, onder vertoning van je bewijs van aanschaf snack-tickets

Overnachting

Meld je op tijd aan en slaap in je eigen tent op het Fluks terrein. Perfect omdat je na het feest niet meer naar huis hoeft, en een prima manier om de dag af te sluiten.
Bij de overnachting zit een gratis ontbijt inbegrepen, zodat je de volgende ochtend rustig wakker wordt en op krachten kunt komen voordat je naar huis gaat.