Algemene Voorwaarden

Aanmelding
Aanmelden voor het Fluks Beachkorfbaltoernooi is mogelijk tot en met 23 juni 2019 mits de maximale aantallen niet eerder overschreden worden. Indien deze aantallen bereikt zijn wordt dit op de website aangegeven. Aanmeldingen die na deze periode binnen komen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Betaling
De betaling van het inschrijfgeld voor het Fluks Beachkorfbal toernooi dient binnen de op de factuur vermelde termijn betaald te worden. Indien niet tijdig betaald is kan deelname aan het toernooi niet gegarandeerd worden.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleringen dient u per e-mail te melden of via de contactoptie op de website www.beachkorfbal.eu. Uw annulering is pas definitief nadat u een bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Tot en met zondag 23 juni 2019 kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bij annuleren in de periode van 24 juni tot en met 29 juni 2019 kunnen inschrijfkosten niet meer worden gerestitueerd. Bij afgelasting door slecht weer of andere bijzondere omstandigheden zal, i.v.m. gemaakte kosten, geen restitutie van de betaalde inschrijvingskosten plaatsvinden.

Aansprakelijkheid
De organisatie van het Fluks Beachkorfbal kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verdwijning van persoonlijke eigendommen. Tevens is de organisatie niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen tijdens het gehele evenement.

Kamperen
Kamperen kan alleen met een tent welke geschikt is voor het aantal personen dat er in zal overnachten, te grote tenten kunnen geweigerd worden ivm beperkte ruimte op het kampeerterrein. Houd ongeveer 2,5 m² per persoon aan.

U bent welkom vanaf zaterdag 9:00 uur om uw tent en bagage op het terrein te stallen en u dient uiterlijk zondag om 11:00 uur het terrein te verlaten. Tenten dienen bij aankomst direct opgezet te worden. U krijgt door de toernooiorganisatie een plaats toegewezen.

Parkeren kan alleen op de openbare parkeergelegenheden (dus niet op het sportpark). Laden/lossen is mogelijk bij de bushalte bovenaan de oprit naar het korfbalterrein, anders alleen in nadrukkelijk overleg met de organisatie.
LET OP! Op een deel van het parkeerterrein bij het zwembad kunt u maximaal 3 uur parkeren MET PARKEERSCHIJF, let op de blauwe zones! Er wordt actief gecontroleerd!

Het lenen van stoelen of tafels uit het clubhuis is niet mogelijk. Er is geen stroomvoorziening op het kampeerterrein. Stoomaggregaten worden niet op het terrein toegelaten. Huisdieren worden niet op het terrein toegelaten. Bij het vertrek dient u uw plaats opgeruimd (geen papier, rommel, etenswaren, ect.) en in dezelfde staat als bij aankomst achter te laten.

Zondagochtend kunt u tussen 8:00 en 10:30 uur gebruik maken van ons ontbijtbuffet in het clubhuis.

Meegebrachte dranken en etenswaren
Wij hebben geen faciliteiten om uw meegebrachte drank en/of etenswaren (gekoeld) te bewaren. Hiervoor moet u zelf zorgen (aansluiten elektrische koelingen niet mogelijk). De organisatie heeft het recht zelf meegebrachte alcoholische dranken in beslag te nemen indien daar enige aanleiding voor is. Het nuttigen van zelf meegebrachte dranken en/of etenswaren is niet toegestaan op het terras, de kunstgrasvelden of in het clubgebouw.

Vuur
Het is niet toegestaan een kampvuur te maken of vuren in tonnen en/of vaten te ontsteken.

Muziek/Stereo
Wij verzoeken u dringend het volume van uw geluidsapparatuur te temperen. De muziek die u leuk vindt, wordt door anderen vaak minder gewaardeerd! Daar het terrein omringd is door woningen is gedurende de gehele nacht (23:00 uur tot ’s morgens 9:00 uur) slechts een gematigd geluidsniveau toegestaan. Wij vertrouwen erop dat een ieder zich hieraan houdt en rekening houdt met onze buren. De organisatie heeft bij geluidsoverlast het recht geluidsapparatuur in beslag te nemen.

Drugs
Het aanbieden, en/of verhandelen dan wel gebruiken van verdovende middelen is verboden en zal terstond bij de politie gemeld worden.

Sancties
Bij overtreding van de regels en/of het niet opvolgen van aanwijzingen van de toernooiorganisatie zullen passende maatregelen worden getroffen.

Wij wensen u een prettig verblijf tijdens het toernooi en rekenen op uw medewerking aangaande bovenstaande regels.

Fluks Beachkorfbalcommissie